Вітаємо з перемогою!

За результатами VIII Всеукраїнського конкурсу робіт на екологічну тематику ІІ місце в номінації «Плакат» отримала учениця Введенського ліцею Істоміна Єлизавета. Захід проходив за ініціативи кафедри «Хімічної техніки та промислової екології» (НТУ «ХПІ»).

Конкурс присвячений вихованню дбайливого ставлення до навколишнього середовища і природних ресурсів, а також підтримці учнівських екологічних проектів.

Були представлені результати екологічних досліджень, продемонстровані найважливіші проблеми, пов’язані зі станом навколишнього середовища в коміксах і плакатах. Сучасні та актуальні ідеї, що стосуються проблем побутових відходів, екологічного виховання, вирощування екологічно чистих продуктів харчування і нові розробки “просто вразили експертну комісію”.

Захід проходив за підтримки Об’єднання Молодих науковців НТУ «ХПІ», Department of chemical Techniques and Industrial Ecology of National Technical University, Всеукраїнської екологічної ліги, “Let’s do it, Ukraine”, Об’єднання «Я – еколюдина», організації «Волонтери: дорослі – дітям».

Посилання на сайт конкурсу – https://web.kpi.kharkov.ua/htpe/tag/konkurs-ekologicheskij/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.