Дистанційна гурткова робота

Починаючи з вересня 2020 року Введенський ліцей є учасником Міжнародної науково-освітньої програми GLOBE. Програма передбачає створення всесвітньої дослідницької групи, що складається з учнів і вчителів, які співпрацюють з ученими-екологами з метою вивчення взаємозалежних процесів єдиної екологічної системи нашої планети.

Останні два роки у зв’язку з обмеженнями, які наклала епідеміологічна ситуація в світі вчені, задіяні в програмі, розробляли дистанційні завдання для вихованців гуртків еколого-натуралістичних напрямків. І зараз вони також стають у нагоді.

В рамках програми Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді оголосив про початок Європейської фенологічної кампанії 2022 у рамках програми GLOBE (Global Learning and Observations to Benefit the
Environment).

Кампанія проводиться в 4 етапи.  Її мета: дати можливість школярам більше дізнатися про сезонні зміни в природі та фенологію як науку. Учні можуть створювати власні дослідницькі проєкти, вчитися збирати фенологічні дані, обробляти та аналізувати їх, а також матимуть можливість познайомитися з однолітками GLOBE-спільноти з інших країн.

Так у вихованців гуртка в попередні кампанії була можливість обмінюватися досвідом зі школярами з Ірландії, Данії, Чехії, Словенії і Португалії.

До участі в Кампанії запрошуються вихованці гуртка “Творча майстерня”, які вже працюють у програмі GLOBE, а також вчителі та учні, які ще не працювали у програмі GLOBE, але бажають приєднатися до неї. Допоможемо зареєструватися!

З програмою можна ознайомитися на міжнародному веб-сайті програми GLOBE
https://www.globe.gov/web/european-phenology-campaign/overview за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjZwIXNqbYX2aFJR2BbCeAoo4M4P
0XI-t6hn2CYUK3uup20w/viewform .

У наступних новинах розповімо про послідовність виконання завдань!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.