Естафета миру XXI Міжнародного форуму “Золотий мольберт 2022”

Харківський художній музей запрошує дітей, молодь, педагогів без вікових обмежень взяти участь у заочному мистецькому Форумі, який триватиме протягом всього 2022 року!

Естафета Миру активно залучає дітей усієї Землі, які хочуть бути щасливими та жити в мирі, незалежно від того, де вони перебувають.
Мир є і буде завжди актуальним доки існуватиме людство.

Мета проекту: залучити талановиту учнівську молодь та їх керівників до участі у Форумі та майстер-класах в режимі онлайн. Популяризувати творчі досягнення учасників Форуму на виставках у віртуальному просторі www.artclass.lviv.ua та у художніх галереях різних країн світу, на шпальтах часопису “Арткласс”.

Рееєстрація учасників Естафети Миру безкоштовна, вона не має обмежень у часі. Посилання на реєстрацію – тисніть сюди!

За результатами реєстрації щомісячно формуються нові групи учасників, які
запрошуються до творчого спілкування і майстер-класів. Запрошення надійде на електронну пошту)

Тематика занять і майстер-класів за мотивами таких видатних художників:
Яків Гніздовський, Модест Сосенко, Фернанд Леже, Густав Клімт, Віктор Вазареллі,
Альбрехт Дюрер, Пабло Пікассо, оригінальні композиції у різних видах та жанрах мистецтва та інші.

Підсумкові заняття з учасниками будуть проходити щомісячно.
Учасники Естафети миру відзначаються дипломами та сертифікатами.

Тренери ХХІ Міжнародного Форуму «Золотий мольберт 2022»:

Ірина Александрова 
Професійний художник, досвідчений педагог, викладач образотворчого мистецтва у ХСШ №133 «Ліцей мистецтв», учасник всеукраїнських й міжнародних виставок, автор міжнародних і всеукраїнських дитячих Арт-проектів, член художніх об’єднань «Міжнародного художнього фонду» та «Творчої спілки професійних художників».

Сергій Гричанок
Професійний художник-живописець, старший викладач Харківського художнього ліцею, вчитель-методист, автор численних обласних, всеукраїнських і міжнародних проектів, виставок, конкурсів, майстер-класів, пленерів, методичних рекомендацій і статей у Всеукраїнському часописі «Артклас», член Журі Міжнародних конкурсів
в Україні та закордоном, нагороджений Гран-прі «Золотим мольбертом» за розвиток творчих здібностей дітей.

Катерина Дмитерко
Професійний художник, іконописець, керівник гуртка образотворчості у Ліцеї №8 ЛМР, викладач Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ та Іконописної школи «Радруж» УКУ, учасник творчих виставок.

Ольга Михайлюк–Соронович
Історик і теоретик мистецтва, викладач, відмінник народної освіти України, засновник Міжнародних Форуму й Конкурсу «Золотий мольберт»; фундатор нагороди: Гран-Прі «Золотий мольберт», засновник і головний редактор часопису «Артклас», видавець; суспільно-культурний діяч; автор програм і посібників
з образотворчості для ЗОНЗ України, відзначених Грифом МОіНУ; автор, упорядник п’ятитомника «Мойсей українського Духа»; засновник дитячих галерей під відкритим небом на площі св. Юра у Львові, у віртуальному просторі (див. www.artclass.lviv.ua), ЛОІППО; нагороджена відзнаками: «За заслуги у розвитку інформаційної сфери України; «Єрусалимським хрестом».

Наталія Фляк
Професійний художник: графік і живописець, ілюстратор, колекціонер і дослідних українського народного строю, учасник ентографічних експедицій, керівник студії «Бджілка», педагогметодист, громадський діяч й організатор благодійних аукціонів,
керівник методичних об’єднань, творчих зустрічей тощо. Автор статей з методики образотворчості. Нагороджена Гран-прі «Золотим мольбертом»; відзначена чисельними грамотами, подяками всеукраїнських і міжнародних рівнів.

Андрій Комарницький
Кандидат мистецтвознавства, художник-іконописець, викладач ЛНАМ, керівник студій іконопису для дітей та дорослих, автор композицій сучасних храмів у техніках мозаїки та фресок, іконостасів і персональних виставок сакрального мистецтва, віртуальних семінарів та видань з досліджень сакрального мистецтва Київської Русі.

Павло Шачко
Талановитих юний художник, студент ЛНАМ. Працює в царині живопису та іконопису, переможець міжнародних і всеукраїнських конкурсів. Багаторазовий переможець міжнародного конкурсу «Золотий мольберт», відзначений Гран-Прі – «Золотим мольбертом». Член Журі міжнародного конкурсу «Золотий мольберт».
Учасник виставок у музеях і галереях України, в тому числі – спільної виставки у Національному музеї ім. Т.Г. Шевченка з Іваном Марчуком – народним художником України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.