Практичний семінар для вихователів закладів дошкільної освіти Чугуївського району

14 березня 2019 року у дошкільному підрозділі Введенського навчально-виховного комплексу пройшов практичний семінар вихователів закладів дошкільної освіти за  темою « Формування екологічної компетентності дітей дошкільного віку в умовах розвитку сучасного суспільства». У роботі семінару взяли участь 11 вихователів закладів дошкільної освіти району.
Учасники семінару відвідали заняття в старшій дошкільній групі «Дзвіночок» за темою «Праця людей навесні», яке провела вихователь Власенко Т.М. Що тільки не робили: і розсаду вирощували, і насіння квіткових рослин роспізнавали, і
маленьким насіннячком, яке виростає і становиться красивою квіткою себе уявляли, насіяли насіння чорнобривців для того, щоб прикрасити територію садочка влітку, і поспівали і з директоркою потанцювали «Весна іде, красу несе». Ну, і родзинка семінару – майстер-клас по виготовленню «Трав’янчиків». Роботи вистачило усім! Завершився семінар обміном досвіду щодо формування екологічної компетентності дітей дошкільного віку.
Дякуємо нашим вихователям Власенко Т.М. та Істоміній Н.О. та гостям семінару, які приймали активну участь на усіх етапах його проведення! Ну, а наші діти, як завжди, найкращі!!! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.