ІІ Всеукраїнський творчий фестиваль до Дня Європи «Єврофест – 2022»

Запрошуємо учнів Введенського ліцею взяти участь у заочному Фестивалі “Єврофест 2022”! Захід відбудеться з 18 по 21 травня 2022 року.

До участі у заході запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти України та інших організацій, установ віком від 9 до 21 року (включно).

Конкурси: «Квіз країнами Європи», інтернет – мемів «Різні обличчя Європи», постерів «Європейське Майбутнє України», світлин «Європа – наш спільний дім», коміксів «Європейські цінності в дії», «Відеопоезія». Роботи надсилаюсь на електронну адресу koae2021evroclub@gmail.com

Фестиваль проводиться з метою знайомства   дітей та молоді України з історією та культурою країн Європи засобами різних видів дитячої творчості, популяризації європейських цінностей у дитячому та молодіжному середовищі. 

Завдання фестивалю:

реалізація творчого потенціалу дітей та молоді мовою мистецтва;

популяризація через мистецтво спільного майбутнього України з європейськими народами у складі ЄС; 

встановлення контактів між творчими дитячими та юнацькими колективами України, що працюють у напрямку популяризації європейської культури;

створення умов для розвитку творчих здібностей вихованців та підтримка дитячих художніх колективів;

стимулювання дитячих творчих колективів України до вивчення європейської культури та включення до репертуару творів, що розкривають тему Фестивалю.

залучення до участі у Фестивалі представників дитячих творчих колективів з європейських країн членів Міжнародної асоціації позашкільної освіти (далі – МАПО), дітей – вимушених преселенців, що мешкають на даний час у країнах Європи та залишаються учасниками дитячих творчих колективів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.