Вебінари Європейської фенологічної кампанії

Команда вчених і педагогів GLOBE запрошують учнів-учасників кампанії відвідати вебінар “Наша весна з деревами” 1 червня 2022 року о 16:00 (київський час)!

Зустрічаємо інших вчителів та учнів, які беруть участь у акції «Весняне дерево». Ділимося досвідом та надихаємо один одного своїми проектами та заходами!

Чого очікувати?

– Презентація шкільної діяльності вчителями та учнями
– Час поділитися та обговорити з іншими свій досвід спостережень

Презентуйте свої весняні заходи та співпрацю. Ви можете підготувати презентацію або поділитися своїм відео, Padlet, Wakelet, Boockreator або іншими матеріалами. Кінцевий термін подання презентацій та матеріалів – 23 травня.

Щоб приєднатися або надіслати свою презентацію, зареєструйтеся тут.

А також переглянути вебінари (а одночасно й потренувати свою англійську) за посиланнями:

Зустріч з науковцями №2 – Фенологія в минулому і зараз

Доктор Олена Баутіста Горобець – науковець, яка живе на Алясці та працює з корінними громадами. Від них вона вчиться мудрості про навколишнє середовище та природні цикли. Вона також є співзасновником GLOBE Phenology.

Зустрічайте цього особливого гостя та дізнайтеся про важливість фенології та про унікальний зв’язок між людьми та природою на Алясці.

Запис вебінару I Презентація доктора Горобця I  Відео «Знаки Арктики та Землі»

Зустріч з науковцями №1 – Дерева та міський острів тепла

Роль дерев у зниженні ефекту міського острова тепла пояснив д-р Кевін Чайковскі, професор Університету Толедо, США та керівник кампанії GLOBE Urban Heat Island Effect. Запровадження нової кампанії кампанії Кондиціонування деревами. Відео середньої школи коледжу Гозо на Мальті, яке показує, як учні досліджували вплив дерев на міську температуру та закликали місцеву громаду до дій.

Запис вебінару I Відео від середньої школи коледжу Гозо, Мальта I Діяльність Кондиціонований деревами I інструмент i-Tree (введений д-ром Чайковським)

Весняна кампанія – вступні положення 

Вступ до заходів та розкладу весняної кампанії весняних дерев 2022 року – все, що вам потрібно знати про озеленення, вуглецеві дії та вимірювання висоти дерев. Презентація досвіду кампанії командою GLOBE з початкової школи Ругвіца, Хорватія,

Запис вебінару I  Активні заходи, плани кампанії та презентація ресурсів  I Презентація заходів з циклу вуглецю I Презентація початкової школи Ругвіца

 

Вебінари стали важливою частиною весняної фенологічної кампанії. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.