Вітаємо переможців!

За підсумками ІХ Конкурсу проектів, плакатів та коміксів на екологічну тематику від ХПІ нагороди отримали учні 6-7 класів Введенського ліцею.

3 місце в номінації «Плакат» вибороли:

Безотосна Марина

Перепелиця Поліна

Маслова Вікторія

Переродова Юлія

2 місце отримали:

Лукутін Олексій

Савічєв Максим

Сіщев Богдан

Марциновський Артем

1 місце посіли:

Слоян Ліана

Подорожній Олег

Рева Дар’я

І хоча конкурс проводиться для учнів 7-11 класів, ми наважилися надіслати чудовий малюнок Дар’ї Реви, учениці 6 класу. І вона отримала 1 місце! Вітаємо всіх!

Конкурс проводився Національним технічним університетом «Харківський політехнічний iнститут» (кафедра хімічної техніки і промислової екології) щорічно ось уже дев’ять років поспіль.

«Життя – непередбачувана штука, особливо коли в тебе сусідня країна якась дика та …некультурна.

Війна внесла свої корективи й в проведення підсумків цьогорічного конкурсу…

Наші члени журі, коли тікали у безпечні місця, багато чого не взяли з потрібних речей, але флешки з роботами та проміжними підсумками покидали у рюкзаки майже всі)))

Підбиваючи остаточні підсумки, ми розуміємо усю трагедію війни: ми не знаємо, хто з наших учасників та їх вчителів живий. Ця думка не покидає нас досі, бо багато робіт було з Маріуполя, Херсону, Сєвєродонецьку….

Але в нас є мрія. Наступного року не тільки провести урочисте засідання та вручити особисто дипломи та відзнаки учасникам наступного, ювілейного конкурсу, а й запросити та обійняти усіх цьогорічних учасників, вручити їм дипломи та пересвідчитися, що всі живі….

Нашу мрію не зламати)))

З міркувань безпеки самих учасників конкурсу ми публікуємо у відкритих джерелах тільки прізвища переможців. На електронні адреси тих шкіл, що знаходяться у безпечних місцях, ми направимо усі грамоти, дипломи та сертифікати».

Посилання на сайт конкурсу з підсумками – тут!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.