День української мови та писемності

09 листопада 2018 року в День української писемності та мови учні та вчителі Введенського НВК приєдналися до написання ХVІІІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності “Наші пісні”.  Цьогорічне гасло всеукраїнського радіодиктанту – “Нас багато, ми різні, нас всіх об’єднує спільна мета”.

В 7-А класі вчитель української мови та літератури Жадан Лариса Сергіївна провела захоплюючу вікторину-гру  з української мови «Юний мовознавець» з метою розширити знання учнів про українську мову; показати її красу та багатство фольклору українського народу за допомогою поетичного слова.

         

Дягілєв Ілля, учень 11-А класу, став лауреатом в обласному фестивалі ораторського мистецтва. Він та його керівник, учитель української мови та літератури, Пчельнікова Ольга Григорівна були нагороджені відповідними дипломами.  ВІТАЄМО!!!

До Дня української писемності та мови у шкільній бібліотеці організовано книжкову виставку «Рідна мова солов’їна». Книжкова виставка допоможе учням здійснити літературну подорож стежками української писемності. Діти познайомляться з  історією походження української мови, народною мудрістю, славетними майстрами рідного слова, з добрими порадниками та помічниками – словниками, а найменших читачів приваблять новенькі книжечки українських дитячих письменників. Завітайте до бібліотеки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.