Результати 2021 Spring Tree (Phenology) Campaign

В рамках міжнародної науково-освітньої програми GLOBE Введенський ліцей отримав подяку за внесення даних фенологічних спостережень протягом Європейської весняної кампанії My Tree/Grow Up (всього були задіяні 195 шкільних команд з 22 країн).

Вихованці гуртка «Творча майстерня» протягом березня–червня  взяли учать у 4 екологічних активностях та 4 дослідженнях кругообігу вуглецю в природі. Працювали разом над шкільними проектами з 47 групами співпраці, створювали дошки Wakelet або Padlet та обмінювалися даними та досвідом на форумі, брали участь у вебінарах.

Ліцей вніс понад 200 записів даних у базу даних GLOBE та повідомлень на дискусійному форумі.

Організатори заходу звертаються до учасників: «Без вашого внеску це було б неможливим. Ви ввели дані в базу даних GLOBE і поділилися багатьма прекрасними фотографіями. Дякуємо за активну участь у кампанії!»

Шкільних проекти весняної кампанії також можна побачити у записі фінального вебінару кампанії з обміну. Фотографії, якими ми поділилися на дискусійному форумі Кампанії, можна побачити у коротких відеороликах “Зелена діяльність” та “Вуглецевий цикл”.

Програма GLOBE (Колорадо) функціонує за підтримки різних урядових установ США: Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору США (NASA), Національного управління океанічних та атмосферних досліджень (NOAA), Державного департаменту США (DoS) та Національного наукового фонду (NSF).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.