День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945

8 травня Україна та світ відзначають День пам’яті та примирення і водночас – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Класними керівниками були проведені зі здобувачами освіти тематичні виховні години до Дня пам’яті та примирення, аби згадати про подвиги українського народу в Другій світовій війні 1939-1945 років. Пам’ять про героїв, які мужньо воювали на фронтах, залишиться в наших серцях.
Кожне село та місто пишається своїми героїчними земляками, що боронили рідну землю від ворога. Наші учні відвідали історико-краєзнавчий музей у закладі освіти, де сама атмосфера та тематичне наповнення сприяло кращому сприйняттю інформації. Вшанували подвиг героїв та висловили повагу борцям проти нацизму.
Випускники ліцею разом із класним керівников поклали квіти до пам’ятника загиблих воїнів.
У читальному залі книгозбірні було створено тематичну виставку-інсталяцію «Мужність і відвага крізь покоління». Кожен бажаючий мав можливість ознайомитися з виставкою та матеріалами, представленими на ній.
Вічна і світла пам’ять українським воїнам, які віддали свої життя у Другій світовій війні. Пам’ятаємо їхній подвиг і всі злочини гітлерівського режиму. Молимося за наших військових, які борються з російським нацизмом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.