Обласна акція «Мудрість і сила в байках Григорія Сковороди»

Введенський ліцей запрошує учнів взяти участь в обласній акції «Мудрість і сила в байках Григорія Сковороди», яка проводиться Харківським обласним Палацом дитячої та юнацької творчості.

З 27 листопада до 04 грудня завантажуйте свої малюнки-ілюстрації, відеотеатралізації або авторське прочитання улюблених байок на свою сторінку в Фейсбук з хештегом #ПалацакціямудрістьісилавбайкахГригоріяСковороди2023

“Григорій Сковорода – видатний український просвітитель-гуманіст, поет, музикант, педагог, він залишив нащадкам феноменальну духовну спадщину, яка не втрачає свого унікального пізнавального, виховного, естетичного значення і тепер, у період творення нової освіти. Григорій Савич Сковорода особливе місце у своїй літературній діяльності віддавав байкам, які він вважав «мудрими іграшками, що приховують в собі внутрішню силу». Пропонуємо перечитати унікальні байки Григорія Савича та втілити їх мудрість в образотворчому та театральному мистецтві.

Своєю творчістю ми нагадаємо людству про те, що прості й доступні байки, які залишив нам у спадок філософ Григорій Сковорода, вкотре переконують, що великі справи й позитивний результат можливі тільки завдяки любові до людей, а успіх – завдяки постійній праці над собою”.

Для отримання СЕРТИФІКАТА про участь в заході заповнить, будь ласка, електрону форму: https://forms.gle/nSN7pnecLpvjUQ2U7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.