Переможці змагань “День зустрічі птахів”

За підсумками проведення Всеукраїнської акції-змагання «День зустрічі птахів» в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (Київ) Введенський ліцей отримав ІІ місце в номінації «Найкращий організатор біологічних свят».

Захід проводився з метою актуалізації уваги учнів до сучасних проблем приваблювання та охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів.  В цьому році участь в акції взяли заклади освіти з 21 регіонів України. Загалом на розгляд оргкомітету було представлено більше ніж 600 робіт.

Щорічно в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» проходить святкування Міжнародного дня птахів. 1 квітня більше 100 років тому була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. Перелітні пернаті повертаються з теплих країв, а наші вихованці радо їх зустрічають. Проводяться цікаві інтерактивні заняття, на яких діти можуть дізнатися про місцевих птахів, їхню життєдіяльність та навчитися піклуватися про пернатих. Майструють годівнички та будиночки: дуплянки, шпаківні.

Дякуємо за участь вихованцям гуртка “Творча майстерня” та керівникам 1-6 класів Введенського ліцею!

Посилання на наказ – https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2020/01/07-20-59-011.pdf

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.