Всеукраїнський конкурс “Календар GLOBE 2024”

Запрошуємо учнів Введенського ліцею взяти участь у Всеукраїнському художньому конкурсі «Календар GLOBE 2024» в рамках міжнародної науково-освітньої програми
GLOBE («Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля»). Конкурс проходить під керівництвом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. Наш заклад запрошений до участі, оскільки він є членом програми GLOBE.

Найкращі фото будуть відібрані до «Календар GLOBE 2024».
Ви можете надсилати фото на адресу vv.konkurs@ukr.net
 місцевих рослин;
 хмар, дерев, ґрунту, які показують як ви досліджуєте природу;
 дерев у різні пори року.
Роботи переможців Конкурсу будуть опубліковані в науково-художньому журналі для дітей та юнацтва «Паросток» та газеті «Юний натураліст», розміщені в електронному «Календар GLOBE 2024» на сторінці українського веб-сайту програми GLOBE.
Правила участі та вимоги до робіт:

Останній термін подачі робіт – 10 листопада 2023 року.
Дозволяється завантажувати максимум 5 фотографій від кожного учасника.
Оформлення фотографій:
 назва файлу фотографії повинна містити: прізвище_ім’я учасника кирилицею-прізвище керівника кирилицею-порядковий номер фото (напр., іванов-дмитро-петрова-1);

 в листі обов’язково вказати: назва фотографії; прізвище та ім’я учасника; клас (якщо учасник представляє заклад загальної середньої освіти) або назву гуртка (якщо учасник представляє заклад позашкільної освіти); повну назву закладу, який він представляє (не допускаються скорочення типу ОЕНЦУМ, ЗОШ та ін.); ПІБ вчителя або керівника; посаду; повну назву закладу, в якому працює вчитель або керівник.

Приймаються тільки авторські фотографії (тобто зроблені власноруч, самостійно, не взяті з мережі Інтернет). Надсилаючи фотографії для участі в Конкурсі, автор автоматично погоджується з тим, що його матеріали можуть бути опубліковані та розміщені на електронних дайджестах в мережі Інтернет.

Більше інформації за покликаннями:

Календар GLOBE 2023

https://www.globe.gov/

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.