Обласна виставка-акція!

З нагоди Дня Конституції України з 23 по 30 червня 2022 року відбудеться обласна виставка-акція «Ілюстрована Конституція України» (далі – Виставка) в дистанційному форматі.

Виставка) проводиться в дистанційній формі на офіційній сторінці Харківського обласного Палацу юнацької та дитячої творчості у Facebook https://www.facebook.com/firstpalace1935.kh.ua та на сайті Палацу з 23 по 30 червня 2022 року.

До участі у Виставці запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти Харківської
області.

Умови участі
1. У Виставці приймають участь дитячі творчі роботи, виконані в будь-якій техніці та будь-якому жанрі образотворчого мистецтва, що за тематикою є ілюстраціями обраних авторами статей Конституції України.

2. Роботи можуть бути виконані персонально або колективами.

3. Роботи, надані на Виставку, повинні відповідати принципам та правилам академічної доброчесності відповідно до ст. 42 Закону України «Про освіту» та не містити плагіату, самоплагіату в будь-якій формі, в тому числі не доброчесного запозичення ідей, сюжетів тощо з мережі Інтернет. Роботи, що не відповідають принципам академічної доброчесності, на виставку не приймаються.

4. Розмір роботи – формат А4. Роботу необхідно сфотографувати та надіслати із заявкою (форма додається) до 22 червня 2022 року на електронну пошту: obrazpalac1935@gmail.com

5. Файл зі світлиною роботи повинен бути підписаний: назва роботи; прізвище, ім’я, вік виконавця; назва закладу освіти.

З А Я В К А
на участь в обласній виставці-акції «Ілюстрована Конституція України»


(повна назва закладу освіти)
1. № з/п
2. Назва роботи
3. № статті Конституції України, що ілюструється
4. П.І. автора
5. Вік автора
6. Назва гуртка
7. Район, місто/селище/село
8. Повна назва закладу освіти
9. П.І.Б. керівника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.